Drama Angelei Similea

Agela SimileaPe langa datoriile financiare care o urmaresc la tot pasul, cantareata Angela Similea nu se poate linisti nici acasa, in sanul familiei, din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta atat mama, cat si sotul ei. Mai mult, ea a fost nevoita sa aleaga intre cei doi membri, intrucat mama a fost tratata in Capitala, in timp ce Victor Surdu a apelat la bisturiu la o clinica din Italia.
O nenorocire nu vine niciodata singura. De asta s-a convins, pe propria piele, si Angela Similea, care a trait clipe de cosmar timp de cateva zile. Fortata de imprejurari, cantareata nu a putut sa fie alaturi de sotul ei, Victor Surdu, in Italia, unde deputatul a suferit, recent, o interventie chirurgicala la pancreas. In toata aceasta perioada, artista a tinut legatura cu partenerul ei de viata doar prin intermediul telefonului, in timp ce isi veghea mama internata si ea la un spital, dar din Bucuresti. Speriata de starea de sanatate a femeii care i-a dat viata, Angela Similea a preferat sa ramana alaturi de ea, avand in vedere si varsta inaintata a acesteia. Artista a rasuflat usurata abia in momentul in care medicii au asigurat-o ca starea de sanatate a mamei sale s-a stabilizat, insa ea trebuie sa fie in permanenta supravegheata.
Prin urmare, Angela a luat-o acasa, unde poate sa o ingrijeasca indeaproape. De acelasi tratament are parte si Victor Surdu in Italia, dar din partea fiicei sale. Dupa operatia la pancreas, deputatul trebuie sa mai petreaca doua saptamani departe de casa, intrucat medicii l-au avertizat ca va mai avea de facut inca o interventie. Se pare ca problemele de sanatate din familia cantaretei adancesc si mai mult impasul financiar in care se afla cei doi soti. Intrucat afacerile ii merg prost, deputatul Victor Surdu nu a reusit sa returneze datoria la banca, care ajunge in prezent la peste 700.000 de euro. Prin urmare, cuplul Similea -Surdu va fi executat silit, ei garantand cele doua imprumuturi facute cu apartamentul in care locuiesc, dar si cu un service auto.

Lasă un răspuns