Michael Jackson, Regele Muzicii Pop

michael jackson Michael Jackson este considerat Regele Muzicii Pop. Acest titlu nu si l-a dat el. I-a fost atribuit de milionaele de fani din intreaga lume si de catre ceilalti artisti, printre care nu isi gaseste egal. Cum a obtinut titlul, va intrebati? Totul a venit de la sine. L-a meritat! Nici un alt artist din istorie n-a generat vinzarile masive pe care le-a avut el. Nici un alt artist din istorie n-a primit atitea premii si aprecieri cite a primit el. Nici un alt artist din istorie nu strineste interesul si isteria in masa ca el. Si nici un alt artist din istorie n-a facut atitea eforturi umanitare ca el. Nu a existat nici un altul ca el pina acum, si nu va exista nici un altul ca el inca o data. Si asta… pentru ca Michael Jackson este unic!! El se afla intr-un loc in care n-a mai ajuns nimeni si nu va mai ajunge nimeni niciodata. Michael a devenit un superstar la o virsta la care majoritatea copiilor invata lucruri ca alfabetul si cum sa numere pina la 10. Nascut al saptelea copil intr-o familie de 11 membri, Michael si fratii sai mai mari [Jackie, Tito, Jermaine si Marlon] au fost aruncati in lumina reflectoarelor, cind tatal lor, Joseph Jackson, un miner din Gary, Indiana, a fondat un grup din fiii sai si i-a intitulat Jackson 5. Chiar daca Michael era cel mai tinar, a devenit imediat clar pentru toata lumea ca avea ceva special. Inarmat cu o voce magica, mai matura decit virsta sa frageda si cu o aura fermecatoare care rivaliza cu a oricarui artist din acele vremuri, micul Michael conducea pe fratii sai la cistigarea concursurilor locale de talente si la un contract de inregistrari cu Motown la sfirsitul anilor ’60. In timpul petrecut la Motown, Michael a inceput si o cariera solo plina de succes care rula paralel cu munca sa alaturi de frati.

In 1976, familia Jackson a parasit Motown si a semnat un contract cu Epic unde au continuat sa scoata hit dupa hit. In 1978 Michael s-a aventurat in realizarea unui filmul [The Wiz] alaturi de Diana Ross, o varianta africano-americana a „Vrajitorului din Oz”. Filmul nu a fost exceptional insa l-a plasat pe Michael intr-o cursa cu destinul, deoarece pe platourile de la filmarile la „The Wiz” l-a intilnit pe producatorul Quincy Jones.

Michael si Quincy au colaborat la urmatorul sau proiect solo, Off The Wall. Si cu acest album Michael a fost imediat transformat dintr-un baietel simpatic intr-un superstar matur. Albumul a fost lansat in 1979 intr-o perioada critica din cauza influentelor muzicale contradictorii ale anilor respectivi, si de rock si de soul, albumul fiind o continua miscare de dans. Cu ajutorul melodiilor de nr.1 in top, precum „Don’t Stop ‘Til You Get Enough” si „Rock With You”, albumul s-a vindut in 10 milioane de exemplare si a ajuns sa fie marcat multiplatina. Este greu de crezut ca orice artist va putea egala un succes asa de mare. Dar in 1982, Michael a facut tocmai asta cu lansarea unui album monstru intitulat „Thriller”.

„Thriller” a depasit toate felurile de recorduri. S-a vindut in mai mult de 50 de milioane de exemplare in toata lumea [mai mult decit orice album de dinaintea sa sau de dupa]. Albumul a avut un numar record de 6 hituri de top 10 si a petrecut un timp record de 37 de saptamini pe pozitia numarul 1. Ramine cel mai bine vindut album al tuturor timpurilor. In acel an, Michael a cistigat si 8 premii Grammy, un numar nemaiintilnit pina atunci – 7 pentru „Thriller” si unul pentru „E.T. – The Storybook”. Cea mai mare parte a succesului lui „Thriller”, se datora unui nou lucru numit „videoclip”. Hit-uri ca „Billie Jean”, „Beat It” si „Thriller” au prins viata chiar in fata ochilor nostri cu o poveste interesanta si cu abilitatile de dans incredibile ale lui Michael. Filmuletele lui Michael nu numai ca au ajutat la perfectionarea mediului video, dar a rupt si bariera de culoare a MTV-ului. „Thriller” l-a facut pe Michael Jackson un star international.

Michael a jucat un rol crucial in proiectul de binefacere „We Are The World”, care a fost realizat pentru a combate foametea din Africa. El a continuat sa lucreze cu fratii sai ca si component al formatiei The Jacksons, iar turneul „Victory” din 1984 s-a bucurat de un mare succes.

La sfirsitul anilor ’80, a luat cu asalt premiile industriei muzicale si cele prin care i se recunostea contributia pe care a avut-o de-a lungul timpului in industria muzicala.

Si, ce faci dupa ce ai inregistrat cel mai bine vindut album din istorie? Inregistrezi al doilea cel mai bine vindut album din istorie, bineinteles! „Bad”, urmatorul proiect solo al lui Michael a fost lansat in 1987 si s-a vindut in peste 25 de milioane de exemplare in toata lumea si a inclus hiturile „I Just Can’t Stop Loving You”, „The Way You Make Me Feel” si „Man In The Mirror”. Insotit de primul turneu mondial solo al sau [cel mai mare turneu mondial din istorie], albumul „Bad” a generat 5 hituri nr.1 consecutive [o performanta neegalata inca].

In 1991, cu urmatorul sau album, Michael a continuat vinzarile astronomice cu 23 de milioane de exemplare vindute in intreaga lume. Cu Dangerous au venit si videoclipuri mai artistice si un alt turneu mondial fantastic. Michael a intrat in istorie si cu interviul de 90 de minute din 1993, cu Oprah Winfrey. Interviul a fost transmis din casa lui Michael, de la Neverland din Santa Ynez, California si a fost cel mai urmarit program de televiziune din 1993, atragind aproape 100 de milioane de telespectatori din intreaga lume.

In plina glorie, Michael s-a confruntat in 1993, cu niste acuzatiile care au zguduit lumea show-biz-ului. Un baiat de 13 ani, fiind cunoscut ca un simplu prieten al artistului, pretindea ca Jackson a abuzat sexual de el in timpul sederii sale la Neverland. Jackson se afla in turneul Dangerous cind acuzatiile au fost facute publice, si a trebuit sa amine citeva spectacole, iar in final sa anuleze restul concertelor. Dupa multe actiuni puse in miscare de justitie impotriva lui si dupa multe mizerii atit din partea familiei copilului cit si a avocailor, s-a ajuns la concluzia ca impotriva lui Michael Jackson nu pot fi aduse nici un fel de acuzatii oficiale, din lipsa de probe. Jackson opteaza pentru a incheia acest episod urit din viata lui la o intelegere in afara tribunalului, platind familiei baiatului o suma de bani estimata la 20 de milioane de dolari. Mai multe detalii despre acest scandat, gasiti in sectiunea „adevaruri nespuse”.

In 1994, Michael a surprind o lume intreaga, casatorindu-se cu Lisa Marie Presley, fiica regelui muzicii rock’n’roll – Elvis Presley. Acestia s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private in Republica Dominicana. Casatoria celor doi a devenit pentru o perioada de timp un nou subiect de speculatii.

In 1995, Michael a lansat cel mai ambitios proiect al sau. HIStory Past, Present and Future Book I a fost un album dublu continind 15 hituri ale lui Michael din albumele sale anterioare si 15 melodii noi. HIStory a fost momentul in care Michael si-a schimbat stilul din punct de vedere creativ, cele 15 melodii find unele dintre cele mai personale melodii pe care le-a inregistrat vreodata. De asemenea acest album a fost inregistrat cu cea mai moderna tehnologie audio dolby. Pina in ianuarie 1996, HIStory fusese certificat de 6 ori platina in Statele Unite si este inca cel mai de succes album dublu din istorie.

In 1997, Michael a lansat Blood on The Dance Floor: History in The Mix. Albumul contine 5 melodii noi [unele dintre cele mai bune melodii pe care le-a compus, conform multor critici] si 8 remixuri de pe HIStory. Unii au vazut acest CD de remix-uri ca o idee minunata deoareve a adus in prim plan un album vechi de 2 ani. Tot 1997 a fost si momentul in care lumea lui Michael s-a schimbat si pe plan personal. In februarie al acelui an, sotia sa Debbie, cu care se casatorise in noiembrie 1996, a nascut primul lor copil, un baietel numit Prince Michael Jospeh Jackson Jr. O fetita, Paris-Michael Katherine Jackson a urmat in 1998. Michael a spus ca faptul ca este tata este cel mai mare vis al sau devenit realitate. In 2001 apare Invincible – considerat de multi un albmun de exceptie, insa acesta nu s-a bucurat de o promovare pe masura din partea casei de discuri. Mai mult, Sony Music a refuzat promovarea mai multor proiecte legate de acest album. In ciuda acestor piedici, vinzarile au inregistrat cifre foarte bune. In vara lui 2002 a izbucnit un scandal intre Michael Jackson si Sony Music ca urmare a atitudinii casei de discuri cu privire la „promovarea” albumului Invincible.

La sfirsitul anului 2003, Michael Jackson se confrunta cu un al doilea scandal de molestare sexuala. Acuzatiile aduse sint asemanatoare celor din 1993, acestea venind exact in ziua lansarii albumului „Number Ones”. Pe numele lui Michael Jackson s-a eliberat la acea vreme un mandat de arestare. Jackson insa a venit de buna voie la sediul politiei din Santa Barbara pentru a sta la dispozitia autoritatilor.

Anul 2004 incepe prin audierea lui Michael de catre autoritatile din Santa Maria, California, in legatura cu acuzatiile ce i s-au adus, privind molestarea unui minor. Solidaritatea fanilor lui Michael cu idolul lor a fost una fara precedent. Fanii din lumea intreaga s-au solidarizat protestind fata de acuzatiile aduse lui Michael. Aceste proteste ale fanilor au fost transmise de toate posturile mari de televiziune din lume.

Pe 2 aprilie 2004, o noua data importanta in viata lui Michael Jackson. Aceasta reprezinta data la care s-a stabilit primul termen al inceperii audierilor in acest caz. Indiferent ce va decide justitia americana, nici o justitie din lume nu va putea interzice muzica si dansul sau !! Michael Jackson va ramine …… MICHAEL JACKSON !!

Michael Jackson a decedat pe data de 25 iunie 2009, in urma unui stop cardiac.


Discografie:

* Got to Be There (1972)

01. Ain’t No Sunshine
02. I Wanna Be Where You Are
03. Girl Don’t Take Your Love From Me
04. In Our Small Way
05. Got to Be There
06. Rockin’ Robin
07. Wings of My Love
08. Maria
09. Love Is Here and Now You’re Gone
10. You’ve Got a Friend

* Ben (1972)

01. Ben
02. The Greatest Show on Earth
03. People Make the World Go Round
04. We’ve Got a Good Thing Going
05. Everybody’s Somebody’s Fool
06. My Girl
07. What Goes Around Comes Around
08. In Our Small Way
09. Shoo-Be-Doo-Be-Doo-Da-Day
10. You Can Cry on My Shoulder

* Music and Me (1973)

01. With a Child’s Heart
02. Up Again
03. All the Things You Are
04. Happy
05. Too Young
06. Doggin’ Around
07. Johnny Raven
08. Euphoria
09. Morning Glow
10. Music and Me

* Forever, Michael (1975)

01. We’re Almost There
02. Take Me Back
03. One Day in Your Life
04. Cinderella Stay Awhile
05. We’ve Got Forever
06. Just a Little Bit of You
07. You Are There
08. Dapper Dan
09. Dear Michael
10. I’ll Come Home to You

* The Best Of Michael Jackson (1975)

01. Got to Be There
02. Ben
03. With a Child’s Heart
04. Happy
05. One Day in Your Life
06. I Wanna Be Where You Are
07. Rockin’ Robin
08. We’re Almost There
09. Morning Glow
10. Music and Me

* Off the Wall (1979)

01. Don’t Stop ’til You Get Enough
02. Rock with You
03. Workin’ Day and Night
04. Get on the Floor
05. Off the Wall
06. Girlfriend
07. She’s out of My Life
08. I Can’t Help It
09. It’s the Falling in Love
10. Burn This Disco Out

* One Day In Your Life (1981)

01. One Day in Your Life
02. Don’t Say Goodbye Again
03. You’re My Best Friend, My Love
04. Take Me Back
05. We’ve Got Forever
06. It’s Too Late to Change the Time
07. You Are There
08. Dear Michael
09. I’ll Come Home to You
10. Make Tonight All Mine

* Thriller (1982)

01. Wanna Be Startin’ Somethin’
02. Baby Be Mine
03. The Girl Is Mine
04. Thriller
05. Beat It
06. Billie Jean
07. Human Nature
08. P.Y.T. (Pretty Young Thing)
09. The Lady in My Life

* 18 Greatest Hits (1983)

01. One Day In Your Life (Michael Jackson)
02. Lookin’ Through The Windows (The Jackson 5)
03. Got To Be There (Michael Jackson)
04. Doctor My Eyes (The Jackson 5)
05. Ben (Michael Jackson)
06. ABC (The Jackson 5)
07. We’re Almost There (Michael Jackson)
08. Skywriter (The Jackson 5)
09. Rockin’ Robin (Michael Jackson)
10. Happy (Michael Jackson)
11. Ain’t No Sunshine (Michael Jackson)
12. I’ll Be There (The Jackson 5)
13. I Want You Back (The Jackson 5)
14. The Love You Save (The Jackson 5)
15. We’ve Got A Good Thing Going (Michael Jackson)
16. Mama’s Pearl (The Jackson 5)
17. Never Can Say Goodbye (The Jackson 5)
18. Hallelujah Day (The Jackson 5)

Jackson 5 2002 – Can you feel it
– ABC
– Stop,the love you save

-I want you back
[Feat. Nsync] -Dancing Machine

* 9 Singles Pack (1983)

01. Don’t Stop ‘Til You Get Enough
02. I Can’t Help It
03. Off The Wall
04. Working Day And Night
05. Rock With You
06. Get On The Floor
07. She’s Out Of My Life
08. Push Me Away
09. The Girl Is Mine
10. Can’t Get Outta The Rain
11. Billie Jean
12. It’s The Falling In Love
13. Beat It
14. Burn This Disco Out
15. Wanna Be Startin’ Somethin’
16. Rock With You
17. Thriller
18. Things I Do For You

* 14 Greatest Hits (1983)

01. I Want Yo Back
02. ABC
03. The Love You Save
04. I’ll Be There
05. Mama’s Pearl
06. Never Can Say Goodbye
07. Maybe Tomorrow
08. Lookin’ Through The Windows
09. Dancing Machine
10. Got To Be There
11. Rockin’ Robin
12. I Wanna Be Where You Are
13. Ben
14. One Day In Your Life

* Bad (1987)

01. Bad
02. The Way You Make Me Feel
03. Speed Demon
04. Liberian Girl
05. Just Good Friends
06. Another Part of Me
07. Man in the Mirror
08. I Just Can’t Stop Loving You
09. Dirty Diana
10. Smooth Criminal

* Love Songs (With Diana Ross) (1987)

01. I’m Still Waiting (Diana Ross)
02. Got To Be There (Michael Jackson)
03. Touch Me In The Morning (Diana Ross)
04. Ain’t No Sunshine (Michael Jackson)
05. All Of My Life (Diana Ross)
06. Farewell My Summer Love (Michael Jackson)
07. Love Hangover (Diana Ross)
08. Ben (Michael Jackson)
09. One Day In Your Life (Michael Jackson)
10. Ain’t No Mountain High Enough (Diana Ross)
11. I’ll Be There (The Jackson 5)
12. Endless Love (Lionel Richie & Diana Ross)
13. Never Can Say Goodbye (Michael Jackson)
14. Reach Out And Touch (Somebody’s Hand) (Diana Ross)
15. Girl You’re So Together (The Jackson 5)
16. Theme From Mahogany (Do You Know Where You’re Going To?) (Diana Ross)

* Singles Souvenir Pack (1988)

01. I Just Can’t Stop Loving You
02. Baby Be Mine
03. Bad
04. Bad (Dance Remix Radio Edit)
05. The Way You Make Me Feel
06. The Way You Make Me Feel (Instumental)
07. Man In The Mirror
08. Man In The Mirror (Instrumental)
09. Dirty Diana
10. Dirty Diana (Instrumental)

* Dangerous (1991)

01. Jam
02. Why You Wanna Trip on Me
03. In the Closet
04. She Drives Me Wild
05. Remember the Time
06. Can’t Let Her Get Away
07. Heal the World
08. Black or White
09. Who Is It
10. Give In to Me
11. Will You Be There
12. Keep the Faith
13. Gone Too Soon
14. Dangerous

* Motown’s Greatest Hits (1992)

01. I Want You Back (pwl Remix)
02. Doctor My Eyes
03. One Day In Your Life
04. Lookin’ Through The Windows
05. Got To Be There
06. I’ll Be There
07. The Love You Save
08. A.B.C.
09. Rockin’ Robin
10. Happy
11. Ben
12. Never Can Say Goodbye
13. Farewell My Summer Love
14. I Want You Back (original Version)
15. Mama’s Pearl
16. Ain’t No Sunshine
17. Girl You’re So Together
18. Hallelujah Day
19. Skywriter
20. We’re Almost There

* Tour Souvenir Pack (1992)

– CD 1:

01. Off The Wall
02. She’s Out Of My Life
03. Don’t Stop ‘Til You Get Enough

– CD 2:

01. Thriller
02. Beat It
03. Billie Jean

– CD 3:

01. Bad
02. Dirty Diana
03. Smooth Criminal

– CD 4:

01. Dangerous
02. Remember The Time
03. Black Or White

* Michael Jackson – You Are Not Alone (1995) (The Remixes)

01. You Are Not Alone (Album Edit)
02. You Are Not Alone (Radio Edit)
03. You Are Not Alone (Franctified Club Mix)
04. Scream Louder (Flyte Tyme Remix) (Vocals [Duet] – Janet Jackson)
05. MJ Megaremix

* History: Past, Present & Future, Book 1 (1995)

– HIStory Begins (Disc 1)

01. Billie Jean
02. The Way You Make Me Feel
03. Black or White
04. Rock with You
05. She’s out of My Life
06. Bad
07. I Just Can’t Stop Loving You
08. Man in the Mirror
09. Thriller
10. Beat It
11. The Girl is Mine
12. Remember the Time
13. Don’t Stop ’til You Get Enough
14. Wanna Be Startin’ Somethin’
15. Heal the World

– HIStory Continues (Disc 2)

01. Scream
02. They Don’t Care About Us
03. Stranger In Moscow
04. This Time Around
05. Earth Song
06. D.S.
07. Money
08. Come Together
09. You Are Not Alone
10. Childhood
11. Tabloid Junkie
12. 2 Bad
13. HIStory
14. Little Susie
15. Smile

Michael Jackson – They don’t care about us (versiune nelansata a videoclipului)

* Blood On The Dance Floor: History In The Mix (1997)

01. Blood on the Dance Floor
02. Morphine
03. Superfly Sister
04. Ghosts
05. Is It Scary
06. Scream Louder (Flyte Tyme Remix)
07. Money (Fire Island Radio Edit)
08. 2 Bad (Refugee Camp Mix)
09. Stranger in Moscow (Tee’s In-House Club Mix)
10. This Time Around (D.M. Radio Mix)
11. Earth Song (Hani’s Club Experience)
12. You Are Not Alone (Classic Club Mix)
13. HIStory (Tony Moran’s HIStory Lesson)

Michael Jackson – Blood on the dancefloor

* The Best Of Michael Jackson & The Jackson 5ive (1997)

01. I Want You Back (The Jackson 5)
02. ABC (The Jackson 5)
03. The Love You Save (The Jackson 5)
04. I’ll Be There (The Jackson 5)
05. Mama S Pear (The Jackson 5)
06. Never Can Say Goodbye (The Jackson 5)
07. Got To Be There (Michael Jackson)
08. Rockin’ Robin (Michael Jackson)
09. Ain’t No Sunshine (Michael Jackson)
10. Lookin Through The Windows (The Jackson 5)
11. Ben (Michael Jackson)
12. Doctor My Eyes (The Jackson 5)
13. Hallelujah Day (The Jackson 5)
14. Skywriter (The Jackson 5)
15. Happy (Michael Jackson)
16. One Day In Your Life (Michael Jackson)
17. We’re Almost There (Michael Jackson)
18. Farewell My Summer Love (Michael Jackson)
19. Girl You’re So Together (Michael Jackson)
20. I Want You Back (remix) (The Jackson 5)

* 20Th Century Masters – The Millennium Collection: The Best Of Michael Jackson (2000)

01. Got to Be There
02. I Wanna Be Where You Are
03. Rockin’ Robin
04. People Make the World Go Round
05. With a Child’s Heart
06. Happy – (Love Theme from “The Lady Sings The Blues”)
07. Ben
08. We’re Almost There
09. Just a Little Bit of You
10. One Day in Your Life
11. Music and Me

* Invincible (2001)

01. Unbreakable
02. Heartbreaker
03. Invincible
04. Break of Dawn
05. Heaven Can Wait
06. You Rock My World
07. Butterflies
08. Speechless
09. 2000 Watts
10. You Are My Life
11. Privacy
12. Don’t Walk Away
13. Cry
14. The Lost Children
15. Whatever Happens
16. Threatened

Michael Jackson – you rock my world
[
* Numbers Ones (2003)

01. Don’t Stop ’til You Get Enough
02. Rock with You
03. Billie Jean
04. Beat It
05. Thriller
06. I Just Can’t Stop Loving You (with Siedah Garrett)
07. Bad
08. Smooth Criminal
09. The Way You Make Me Feel
10. Man in the Mirror
11. Dirty Diana
12. Black or White
13. You Are Not Alone
14. Earth Song
15. You Rock My World
16. Break of Dawn
17. One More Chance
18. Ben (live)

* Michael Jackson: The Ultimate Collection (2004)

– Disc one

01. I Want You Back
02. ABC
03. I’ll Be There
04. Got to Be There
05. I Wanna Be Where You Are
06. Ben
07. Dancing Machine (single version)
08. Enjoy Yourself
09. Ease on Down the Road (w/Diana Ross)
10. You Can’t Win (from The Wiz)
11. Shake a Body [Early Demo]
12. Shake Your Body (Down to the Ground) (Single Edit)
13. Don’t Stop ’til You Get Enough
14. Rock with You
15. Off the Wall
16. She’s out of My Life
17. Sunset Driver [Demo]
18. Lovely One
19. This Place Hotel

– Disc Two

01. Wanna Be Startin’ Somethin’
02. The Girl Is Mine (w/Paul McCartney)
03. Thriller
04. Beat It
05. Billie Jean
06. P.Y.T. (Pretty Young Thing)
07. Someone in the Dark
08. State of Shock (w/Mick Jagger
09. Scared of the Moon [Demo
10. We Are the World [Demo]
11. We Are Here to Change the World (from Captain EO)

– Disc Three

01. Bad
02. The Way You Make Me Feel
03. Man in the Mirror
04. I Just Can’t Stop Loving You (Duet with Siedah Garrett)
05. Dirty Diana
06. Smooth Criminal
07. Cheater [Demo]
08. Dangerous [Early Version]
09. Monkey Business
10. Jam
11. Remember the Time
12. Black or White
13. Who Is It (IHS Mix)
14. Someone Put Your Hand Out

– Disc Four

01. You Are Not Alone
02. Stranger in Moscow
03. Childhood (Theme from “Free Willy 2″)
04. On the Line (from Get on the Bus)
05. Blood on the Dance Floor
06. Fall Again [Demo]
07. In the Back
08. Unbreakable
09. You Rock My World
10. Butterflies
11. Beautiful Girl [Demo]
12. The Way You Love Me
13. We’ve Had Enough

* The Essential Michael Jackson (2005)

– Disc One

01. I Want You Back (The Jackson 5)
02. ABC (The Jackson 5)
03. The Love You Save (The Jackson 5)
04. Got to Be There
05. Rockin’ Robin
06. Ben
07. Enjoy Yourself (The Jacksons)
08. Blame It on The Boogie (The Jacksons)
09. Shake Your Body (Down to the Ground) (The Jacksons)
10. Don’t Stop ’til You Get Enough
11. Rock with You
12. Off the Wall
13. She’s Out of My Life
14. Can You Feel It (The Jacksons)
15. The Girl Is Mine
16. Billie Jean
17. Beat It
18. Wanna Be Startin’ Somethin’
19. Human Nature
20. P.Y.T. (Pretty Young Thing)
21. Thriller

– Disc Two

01. Bad
02. I Just Can’t Stop Loving You
03. Leave Me Alone
04. The Way You Make Me Feel
05. Man in the Mirror
06. Dirty Diana
07. Another Part of Me
08. Smooth Criminal
09. Black or White
10. Heal the World
11. Remember the Time
12. In the Closet
13. Who Is It
14. Will You Be There
15. Dangerous
16. You Are Not Alone
17. You Rock My World

– Essential 3.0 Bonus Disc

01. Can’t Get Outta the Rain
02. Say Say Say
03. Jam
04. They Don’t Care About Us
05. Blood on the Dance Floor
06. Stranger in Moscow
07. Butterflies

* King Of Pop (2008)

– Disc One

01. Billie Jean
02. Man in the Mirror
03. Smooth Criminal
04. Beat It
05. Thriller
06. They Don’t Care About Us
07. Who Is It
08. Black or White
09. You Rock My World
10. Wanna Be Startin’ Somethin’
11. The Way You Make Me Feel
12. Don’t Stop ’til You Get Enough
13. Dirty Diana
14. Blood on the Dance Floor
15. Rock With You
16. Stranger in Moscow
17. Remember the Time

– Disc Two

01. Will You Be There
02. Give In to Me
03. You Are Not Alone
04. Say Say Say
05. Scream
06. State of Shock
07. Got the Hots
08. You Can’t Win
09. Fall Again
10. Sunset Driver
11. Someone Put Your Hand Out
12. In the Back
13. We Are the World
14. One More Chance
15. Thriller Megamix

* Dj White Owl Present Michael Jackson – The Classics – A Tribute Ta A Legend (2009)

01. I’ll Be There (Dj Whiteowl Remix)
02. Hold My Hand Ft Akon
03. I Just CanÆt Stop Loving You
04. Human Nature
05. Man In The Mirror
06. One More Chance Ft Jackson 5
07. Abc Ft Jackson 5
08. Thriller
09. Billy Jean
10. Beat It
11. Bad
12. Dirty Diana
13. They DonÆt Care About Us
14. My Girl Ft Jackson 5
15. Smooth Criminal
16. Ain’t No Sunshine
17. You Are Not Alone
18. Ben
19. I’ll Be There (Original Version)
20. Maybe Tomorrow
21. Never Can Say Goodbye

sursa:  bestmusic.ro

Lasă un răspuns