Mircea Vintila in “Mai cu… Folk “ la Tecuci

Mircea Vintila - in concert la TecuciPentru cei ce iubesc cu adevarat muzica si in special [intlink id=”12086″ type=”post”]folk[/intlink]-ul, ziua de vineri 13 mai 2011 ,va ramane sigur puternic intiparita in viata lor. Si aceasta pentru ca, in aceasta zi, Casa de cultura, dar cu largul concurs al interpretului de folk, profesorul Cristi[intlink id=”13471″ type=”post”] Corcioveanu[/intlink], au avut frumoasa initiativade a oferi tecucenilor un adevarat spectacol de folk, in care piesele grele ale genului s-au impletit cu tinerele talente ale genului din orasul nostru. Tot unei tinere interprete, dar de muzica usoara, Gabriela Lazar, i-a revenit rolul de prezentatoare. Am urmarit pentru inceput, trio-ul Florin Barsan-Roberta si Alex, cu o evolutie foarte buna, apoi tanara Andreia Codita, ne-a incantat in special cu melodia “Si te iubesc“ pe textul regretatului poet Adrian Paunescu, urmarind-o apoi si pe Silvia Pohrib. A intrat apoi in scena Titus Constantin si Iulia Mitrea, foarte bucurosi de revenirea la Tecuci. Ei au oferit publicului spectator un recital de adevarati profesionisti, un [intlink id=”6971″ type=”post”]recital [/intlink]de adevarata exceptie, ma ales prin caldura prin care Titus se adresa publicului. De altfel, ei au ramas pe scena pana la finalul spectacolului.Titus Constantin in concert folk in Tecuci
Iulia Mitrea in concert folk la TecuciA urmat apoi indragitul nostru Cristi Corcioveanu, asa cum am mai spus, organizatorul spectacolului, care ne-a delectat cu frumoasele lui melodii, multe dintre ele pe textele bunului prieten Aurel Bruma, un alt indragit tecucean poet, scriitor, dramaturg, realizator emisiuni radio (Radio Iasi). Alaturi de indragita melodie “Meserie de copil”, de un succes deplin se bucura si piesa lui “Second Hand“ mentionand ca acest spectacol nu a fost asa… ci cu adevarat de Mana Intai.
Ii multumim si pe aceasta ocazie pentru sufletul depus in proiectul lui,reusit, spunem noi, de a promova Folk-ul la Tecuci. Mircea Vintila a sustinut un recital folk la TecuciA intrat in secana “piesa grea”, [intlink id=”16099″ type=”post”]MirceaVintila [/intlink], cu un frumos recital din care nu au lipsit “Dama de pica “, “La hanul lui Manuc” ,”Laptaria lui Enache” si “Cine”. Si pentru ca a incheiat recitalul cu o melodie despre ploaie ,chiar daca afara nu ploua, in sala a fost o adevarata ploaie… de aplauze.
Despre interpretul Mircea Vintila, dedicatii de la interpreti si alte amanunte, intr-un material viitor cu impresii si amanunte din culise. Felicitari profesorului Cristi Corcioveanu, pentru ce a reusit prin acest spectacol.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?